Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

Prirodan Dodatak Ishrani za Bolju Koncentraciju i Fokus

Kada ljudi pomisle na kafu, prva asocijacija je manji umor i više energije, ali šta se dešava sa fokusom i koncentracijom? Zynamik je prirodne rešenje za bolju koncentraciju i fokus kao i fizičku spremnost bez ikakvih nuspojava.

Zynamik je 100% prirodan dodatak ishrani koji pojačava pažnju, smanjuje mentalni umor i poboljšava vreme reakcije. Za ovo je zaslužan ekstrakt lista manga koji je pokazao da ima isto dejstvo na organizam kao i kofein, ali bez ikakvih nuspojava. Takođe pozitivno utiče na stres i ne dovodi do osećanja anksioznosti.

Zynamik dolazi u kombinaciji sa vitaminima B6 i B12. Ovi vitamini doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti. Pored ovoga, doprinose i normalnoj funkciji imunog sistema.

Mango-U-Korpi-sa-Liscem-Zynamik-Prirodan-Dodatak-Ishrani-za-Bolju-Koncetraciju-i-Fokus

Zašto su Vitamini B6 i B12 Važni?

Preporuke za vitamine i suplemente na prirodnoj bazi čujemo na svakom koraku, ali nekada nismo sigurni zašto su oni toliko važni za naš organizam. 

Vitamin B6 pomaže u oporavljanju mišiča, borbi protiv anemije, ali je zaslužan i za pravilan rad mozga. Takođe, vitamin B6 pretvara proteine, masti i uglenje hidrate u glukozu. Uzimanje vitamina B6 popravlja stanje celog organizma, ali se može zapaziti i višak energije.

Vitamin B12 pomaže pri pretvaranju masti i proteina u energiju i ovaj vitamin je potreban skoro svakoj ćeliji u organizmu.

Zynamik – za Bolju Koncentraciju i Fokus

Kao prirodan suplement, Zynamik se preporučuje ljudima koji su pod stalnim stresom i osećaju hroničan umor. Takođe, pomaže studentima, programerima, vozačima i svima kojima je koncetracija, pažnja i budnost važna za posao

Kao pre-workout suplement, Zynamik služi za poboljšanje performansa sportista i bodibildera.

Šta je Zynamik?

Zynamik je patentiran ekstrakt (Mangifera indica), standardizovan na ≥ 60% mangiferina. Mangifera indica, drvo manga, intenzivno se uzgaja u tropskim i suptropskim regionima sveta. Lišće manga se koristi u tradicionalnoj medicini već duži niz vekova.

Petogodišnje istraživanje profesora Davida Kenedija (David Kennedy) je pokazalo da ekstrakt manga poboljšava kognitivne funkcije.

Istraživanja su pokazala da ovaj ekstrakt utiče na kognitivne funkcije kao što su:

  • Brža mentalna aktivacija
  • Brže vreme reakcije
  • Povećana mentalna spremnost

Pozitivno utiče na sportsku spremnost:

  • Više snage
  • Smanjenje bolova u mišićima 
  • Brži oporavak mišića
  • Bez dopinga

Zbog ovih stavki, Zynamik je svestran prirodni suplement koji se može koristiti umesto pre-workout suplemenata, u energetskim pićima, itd.

Prirodan-Dodatak-Ishrani-za-Bolju-Koncetraciju-i-Fokus-Muskarac-I-Devojka-Vezbaju-U-Teretani
Dr. Bojan Pavlović
Dr. Bojan Pavlović

I had a dynamic career that combined technical expertise and marketing skills in New Dietary Supplement Product Design and Development, New Business Development, In Licensing, Out Licensing and sales of Scientifically proven Dietary Supplements for the territory of southern and Eastern Europe. Actively involved in , Intellectual property management, Market Research and Designing and Execution of Business Plans, preparation of quality assurance documentation for R&D pharma projects, manufacturing and launching of new products.

Prijavite se na naš newsletter i preuzmite promo kod za 10% popusta na prvu kupovinu!

*