Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

Vodič Kroz Tablete za Koncentraciju

U današnjem svetu gde većina ljudi pati od slabije koncentracije i fokusa, tablete za koncentraciju predstavljaju odličan izbor za brzo i lako poboljšanje koncentracije i fokusa.

Na tržištu postoji veliki broj tableta za poboljšanje koncentracije i sam odabir pravog preparata može biti pravi izazov. Zato je bitno obratiti pažnju na sadržaj samih tableta ili se opredeliti za preparate poput prirodnih dodataka ishrani. Ako ste i dalje nesigurni, možete se obratiti lekaru ili farmaceutu za pomoć.

U nastavku pročitajte koji su to najbitniji vitamini i preparati za poboljšanje koncentracije i fokusa.

1. B Vitamini

Vitamini B su jedni od najrasprostranjenijih vitamina u namirnicama i od vitalne važnosti su za funkcionisanje organizma. Takođe, vitamini B2, B6 i B12 pozitivno utiču na rad mozga i koncentraciju.

Vitamini B2, B6 i B12 su pre svega zaslužni za održavanje normalnog energetskog metabolizma, što dovodi do smanjenja umora i iscrpljenosti. Ovi vitamini su takođe poznati i kao ojačivači imunog sistema.

2. Omega 3 Kiseline

Poznato je da riblje ulje ima razna pozitivna dejstva na celokupan organizam. Jedno od njih jeste i poboljšanje koncentracije.

Omega 3 tablete za koncentraciju su odlične za održavanje i poboljšanje zdravlja mozga. Riblje ulje sadrži veliki broj hranjivih materija koje utiču na koncentraciju i bolje pamćenje, razvoj kognitivnih i mentalnih funkcija. Za ovo su zaslužne dve kiseline DHA, koja ima vitalnu ulogu u održavanju strukture i funkcije mozga i EPA koja štiti mozak od oštećenja.

Vodič-Kroz-Tablete-Za-Koncentraciju-Omega-3-Riblje-Ulje-Avokado-Orasi-Zynamik-Nouvellune

3. Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba tablete za koncentraciju su jedne od najrasprostranjenijih i najpopularnijih suplemenata.

Prema istraživanjima ginkgo biloba utiče na protok krvi u mozgu i štiti mozak i druge delove nervnog sistema od oštećenja. Prema ovome, ginkgo biloba pozitivno utiče na:

  • Pamćenje i memoriju
  • Bolje obavljanje svakodnevnih zadataka
  • Poboljšanje fokusa
Vodič-Kroz-Tablete-Za-Koncentraciju-Ginko-Biloba-Ulje-Zynamik-Nouvellune

4. Ekstrat Lista Manga – Zynamik

Jedno od novijih otkrića zapadne medicine jeste mangiferin, odnosno ekstrakt lista manga.

Za otkriće ovog ekstrakta zaslužan je južnoafrički doktor i etnofarmakolog, Najdžel Gerik koji je proveo dvadeset godina živeći i radeći sa plemenima Južne Afrike. Tada je uvideo neverovatno dejstvo ekstrakta lista manga i njegov uticaj na poboljšanje koncentracije i fokusa. 

List manga i ekstrakt lista manga je danas dostupan kao prirodni dodatak ishrani, Zynamik.

Zynamik stimuliše kognitivne procese u mozgu, podstiče bolju koncentraciju i fokus i eliminiše maglu u mislima. Najveća prednost Zynamika jeste što nema neželjena dejstva poput kofeina, odnosno ne izaziva zavisnost, anksioznost, drhtavicu ili dehidrataciju.

Vodič Kroz Tablete Za Koncentraciju Zynamik Nouvellune

Prijavite se na naš newsletter i preuzmite promo kod za 10% popusta na prvu kupovinu!

*