Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

Vodič Kroz Tablete za Koncentraciju

U današnjem svetu gde većina ljudi pati od slabije koncentracije i fokusa, tablete za koncentraciju predstavljaju odličan izbor za brzo i lako poboljšanje koncentracije i fokusa.

Na tržištu postoji veliki broj tableta za poboljšanje koncentracije i sam odabir pravog preparata može biti pravi izazov. Zato je bitno obratiti pažnju na sadržaj samih tableta ili se opredeliti za preparate poput prirodnih dodataka ishrani. Ako ste i dalje nesigurni, možete se obratiti lekaru ili farmaceutu za pomoć.

U nastavku pročitajte koji su to najbitniji vitamini i preparati za poboljšanje koncentracije i fokusa.

1. B Vitamini

Vitamini B su jedni od najrasprostranjenijih vitamina u namirnicama i od vitalne važnosti su za funkcionisanje organizma. Takođe, vitamini B2, B6 i B12 pozitivno utiču na rad mozga i koncentraciju.

Vitamini B2, B6 i B12 su pre svega zaslužni za održavanje normalnog energetskog metabolizma, što dovodi do smanjenja umora i iscrpljenosti. Ovi vitamini su takođe poznati i kao ojačivači imunog sistema.

2. Omega 3 Kiseline

Poznato je da riblje ulje ima razna pozitivna dejstva na celokupan organizam. Jedno od njih jeste i poboljšanje koncentracije.

Omega 3 tablete za koncentraciju su odlične za održavanje i poboljšanje zdravlja mozga. Riblje ulje sadrži veliki broj hranjivih materija koje utiču na koncentraciju i bolje pamćenje, razvoj kognitivnih i mentalnih funkcija. Za ovo su zaslužne dve kiseline DHA, koja ima vitalnu ulogu u održavanju strukture i funkcije mozga i EPA koja štiti mozak od oštećenja.

Vodič-Kroz-Tablete-Za-Koncentraciju-Omega-3-Riblje-Ulje-Avokado-Orasi-Zynamik-Nouvellune

3. Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba tablete za koncentraciju su jedne od najrasprostranjenijih i najpopularnijih suplemenata.

Prema istraživanjima ginkgo biloba utiče na protok krvi u mozgu i štiti mozak i druge delove nervnog sistema od oštećenja. Prema ovome, ginkgo biloba pozitivno utiče na:

  • Pamćenje i memoriju
  • Bolje obavljanje svakodnevnih zadataka
  • Poboljšanje fokusa
Vodič-Kroz-Tablete-Za-Koncentraciju-Ginko-Biloba-Ulje-Zynamik-Nouvellune

4. Ekstrat Lista Manga – Zynamik

Jedno od novijih otkrića zapadne medicine jeste mangiferin, odnosno ekstrakt lista manga.

Za otkriće ovog ekstrakta zaslužan je južnoafrički doktor i etnofarmakolog, Najdžel Gerik koji je proveo dvadeset godina živeći i radeći sa plemenima Južne Afrike. Tada je uvideo neverovatno dejstvo ekstrakta lista manga i njegov uticaj na poboljšanje koncentracije i fokusa. 

List manga i ekstrakt lista manga je danas dostupan kao prirodni dodatak ishrani, Zynamik.

Zynamik stimuliše kognitivne procese u mozgu, podstiče bolju koncentraciju i fokus i eliminiše maglu u mislima. Najveća prednost Zynamika jeste što nema neželjena dejstva poput kofeina, odnosno ne izaziva zavisnost, anksioznost, drhtavicu ili dehidrataciju.

Vodič Kroz Tablete Za Koncentraciju Zynamik Nouvellune
Dr. Bojan Pavlović
Dr. Bojan Pavlović

I had a dynamic career that combined technical expertise and marketing skills in New Dietary Supplement Product Design and Development, New Business Development, In Licensing, Out Licensing and sales of Scientifically proven Dietary Supplements for the territory of southern and Eastern Europe. Actively involved in , Intellectual property management, Market Research and Designing and Execution of Business Plans, preparation of quality assurance documentation for R&D pharma projects, manufacturing and launching of new products.

Prijavite se na naš newsletter i preuzmite promo kod za 10% popusta na prvu kupovinu!

*