Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

Kako Učiti Brže i Bolje

Jedan od najvećih problema sa kojima se studenti, kao i mlađe generacije susreću, jeste kako učiti brže i bolje. Iako postoje brojne alternative, uključujući i kapsule za koncentraciju, najbolje i najefikasnije metode za učenje su ipak prirodne.

Krenuvši od vežbanja tehnika učenja pa do ishrane i konzumiranja prirodnih suplemenata (uključujući i određene kapsule za koncentraciju), nekada nije lako izabrati koje metode zapravo funkcionišu.

U ovom tekstu možete naći proverene i prirodne načine pomoću kojih učenje postaje lakše i bolje.

1. Učite Više Različitih Stvari Tokom Jednog Dana

Spremanje ispita nikada nije lako, pogotovo ako imate više ispita zaredom. Iako se ovo može činiti strašnim, učenje više predmeta tokom jednog dana daje bolje rezultate nego učenje i fokusiranje na jedan predmet.

Zašto?

Jednostavno rečeno, vašem mozgu je lakše da pomeša slične informacije iz jednog predmeta koji spremate ceo dan.

Kako bi učili brže i bolje podelite literaturu na manje delove i svakog dana pređite jedan deo. Na ovaj način vaš mozak može detaljnije i bolje obraditi sve nove informacije i lakše ih zapamtiti.

2. Kako Učiti Brže i Bolje uz Mape Uma 

Jedna od omiljenih tehnika mladih za brzo i efikasno učenje jesu mape uma. 

Mape uma se zasnivaju na stvaranju mentalnih asocijacija. Dok osoba čita neki tekst ona stvara sliku o istom, kao i personalizovane asocijacije na određene pojmove. Mape uma su takođe odlična tehnika za prihvatanje velikog broja informacija i razvrstavanje istih. 

Pri pravljenju mape uma obično se koriste različite boje, gde svaki pojam ima svoju boju i centrirani su oko glavne teme. Na ovaj način se dobija ,,slika razgranatog drveta” koja je prilagođena osobi koja ga pravi.

Ako želite da pročitate još nešto o ovoj temi to možete učiniti ovde

Kako-Učiti-Brže-i-Bolje-Mape-Uma-Boje-Zynamik-Nouvellune

3. San je Nezamenjiv za Brže i Bolje Učenje

Najveći broj studenata ima običaj da ne spava dan pred ispit, ako ne i više, misleći da će tada naučiti sve što nisu postigli. Nasuprot tome, spavanje u velikoj meri utiče na pamćenje informacija pa tako i učenje.

Mozak najbolje radi kada je odmoran i ima dovoljno energije da upije sve informacije. Zato je važno da u periodu učenja vaše telo, kao i mozak odmara u noćnim satima.

4. Kako Učiti Brže i Bolje uz Zynamik

Dugi periodi učenja jako brzo mogu da iscrpe organizam. Pored zdrave ishrane, kao i kvalitetnog sna, koji utiču na zdravlje i rad celog organizma, poželjna i pomoć u vidu prirodnih suplemenata.

Zynamik je prirodni dodatak ishrani na bazi ekstrakta lista manga koji pospešuje koncetraciju i fokus. Za razliku od drugih proizvoda za poboljšanje koncentracije, kao i kafe, Zynamik nema nuspojave poput drhtavice, mučnine i vrtoglavice.

Pored ekstrakta lista manga (mangiferin), Zynamik sadrži i vitamine B2, B6 i B12 koji povoljno utiču na celokupno zdravlje i koncentraciju.

Kako učiti brže i bolje Zynamik Nouvellune List Manga Priroda
Dr. Bojan Pavlović
Dr. Bojan Pavlović

I had a dynamic career that combined technical expertise and marketing skills in New Dietary Supplement Product Design and Development, New Business Development, In Licensing, Out Licensing and sales of Scientifically proven Dietary Supplements for the territory of southern and Eastern Europe. Actively involved in , Intellectual property management, Market Research and Designing and Execution of Business Plans, preparation of quality assurance documentation for R&D pharma projects, manufacturing and launching of new products.

Prijavite se na naš newsletter i preuzmite promo kod za 10% popusta na prvu kupovinu!

*