Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

ŠVAJCARSKI KVALITET

Stručnjaci u svojim poljima

Naš interni tim doktora, farmaceuta i naučnika, postavio je sebi zadatak da zdravstvenim problemima pristupa iz potpuno nove perspektive.

Na osnovu dosadašnjih istraživanja, posvećujemo posebnu pažnju na sastav pojedinačnih komponenti i na tehnički dizajn naših proizvoda. Pažljiva kompozicija sastojaka, dozvoljava nam da iskoristimo najviše benefita iz individualnih sastojaka.

Sopstvena proizvodnja

Naši proizvodni pogoni imaju, ne samo ü odobrenje za regulaciju hrane, već takođe i ü farmaceutske sertifikate. Svi proizvodi se prave „in-house” prema HACCP i GMP regulacijama.

Ova sertifikacija propisuje najviše standarde u farmaceutskoj industriji.
Stojimo iza kvaliteta naših proizvoda i smatramo da je naša dužnost da kontrolišemo svaki korak u procesu proizvodnje.

Sopstvena nabavka

Kao proizvođači visoko inovativnih zdravstvenih proizvoda, uvek se fokusiramo na kvalitet i poreklo pojedinačnih sirovih sastojaka. Samo sertifikovani dobavljači iz Evrope i Amerike, koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta prema HACCP i GMP regulacijama, mogu biti uključeni u naš rigorozan postupak odabira.

Cenimo transparentnost, stoga ne krijemo naše dobavljače.

Smatramo da kvalitet počinje od pravilno odabranih sastojaka

Potvrda o kvalitetu

Svaka proizvedena jedinica, kontrolisana je od strane sopstvenog QC/QA sektora. Pored toga, svi naši proizvodi su dodatno testirani od strane spoljašnje laboratorije, radi najvišeg nivoa čistoće, bezbednosti i kvaliteta. Zdravlje i bezbednost naših kupaca nam je na prvom mestu. To je odgovornost koju želimo da ispunimo u potpunosti.

U saradnji sa lekarima i farmaceutima, naš cilj je da podatke iz naučnih i kliničkih ispitivanja pretočimo u koncept inovativnih proizvoda. Zbog toga smo formulisali širok spektar originalnih proizvoda, jedinstvenih na tržištu.Naša kompanija – Nouvellune GmbH – iz Švajcarske, pokriva ceo lanac proizvodnje; od nabavke, do proizvodnje i distribucije – sve je u našim rukama.

Prijavite se na naš newsletter i preuzmite promo kod za 10% popusta na prvu kupovinu!

*