Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

Pad koncentracije i zaboravnost – problemi 21. veka

Pad koncentracije i pamćenja, jesu tema današnjice i modernog doba. Bilo da su u pitanju studenti, zaposleni ili starije osobe, svi se na neki način srećemo sa ovom situacijom.  Iako je nekada teško fokusirati se na sve obaveze i zadatke, to ne znači da je ovaj problem nerešiv. 

Pad koncentracije utiče kako na rezultate rada, tako i na sam proces rada, raspoloženje i motivaciju. Zato je važno eliminisati faktore koji nepovoljno utiču na koncentraciju i fokus. Sindrom hroničnog umora takođe može biti uzrok zaboravnosti i smanjene pažnje. Dugotrajan stres, brz tempo života i mnogobrojne obaveze, ostavljaju traga na našu pažnju i memoriju. Stoga, pročitajte više o bezbednom i pouzdanom proizvodu koji vam može pomoći da imate uspešan i produktivan dan.

zynamik-pad-koncentracije

Šta su otkrili istraživači kompanije Nouvellune

Tim farmaceuta iz kompanije Nouvellune formulisao je potpuno prirodan način za poboljšanje koncentracije, memorije i fokusa. Zynamik je dodatak ishrani na bazi ekstrakta lista manga, vitamina B2, B6 i B12, koji na prirodan način pospešuju energiju. 

List manga se već vekovima koristi u tradicionalnoj medicini Južne Afrike, ali je tek nedavno zakoračio na scenu moderne zapadnjačke medicine. Za otkriće mangiferina, ili ekstrakta lista manga, zaslužan je južnoafrički doktor i etnofarmakolog, Najdžel Gerik.

Ekstrakt lista manga pozitivno utiče na kongitivne procese u mozgu, eliminiše umor i maglu u mislima, podstiče bolju koncentraciju i fokus. Pored toga, održava normalnu funkciju imunog sistema. Aktivan sastojak ima sličan efekat kao i kofein, ali bez negativnih posledica koje kofein može prouzrokovati, poput povećane anksioznosti, drhtavice, dehidratacije ili nesanice.

Zynamik je idealno rešenje za podizanje energije, koncentracije i fokusa. Dostupan je u kapsulama i kesicama, a sadrži više od 60% mangiferina. Preporučuje se osobama koje provode svoje radno vreme ispred računara – programerima, menadžerima, studentima, ali i sportistima i svim osobama koje žive uz pojačan fizički i mentalni napor. Takođe, preporučuje se osobama koje generalno osećaju mentalni umor i stres.

Mihail Dudaš i Zynamik – isprobana i potvrđena efikasnost 

Atletičar Mihail Dudaš je testirao Zynamik i povećao svoju izdržljivost i fokus u izazovnim uslovima tople i prelepe Paname.

Naš odlikovani reprezentativac, nosilac svetskih i evropskih medalja iz atletike, takmičio se u višeboju, desetoboju na otvorenom i sedmoboju. I dalje drži nacionalne rekorde u obe discipline.

Zadovoljstvo nam je da je baš on naš Brend ambasador. Izjavio je da Zynamik koristi za jaču koncentraciju i bolji performans, bilo da radi na svojim trenutnim poslovnim projektima ili dok trenira i održava kondiciju.

Dr. Bojan Pavlović
Dr. Bojan Pavlović

I had a dynamic career that combined technical expertise and marketing skills in New Dietary Supplement Product Design and Development, New Business Development, In Licensing, Out Licensing and sales of Scientifically proven Dietary Supplements for the territory of southern and Eastern Europe. Actively involved in , Intellectual property management, Market Research and Designing and Execution of Business Plans, preparation of quality assurance documentation for R&D pharma projects, manufacturing and launching of new products.

Prijavite se na naš newsletter i preuzmite promo kod za 10% popusta na prvu kupovinu!

*