Shopping Cart

No Proizvods in the cart.

Finalista za Najbolju Tehnološku Inovaciju – Candberrol

Ubrzani i stresni savremeni život može dovesti do različitih oboljenja uključujući i pojavu kandide u ustima. Tim farmaceuta i tehnologa iz kompanije Phytonet je na prirodan način uspeo da reši ovaj problem uz inovativni lek Candberrol

U svojim istraživanjima, sprovedenim u saradnji sa Institutom za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, farmaceuti iz Phytonet-a su otkrili nevoratnu moć čileanske bobice (maqui berry) protiv kandidijaze. Iako se ova bobica već vekovima koristi u tradicionalnoj medicini Južne Amerike, u zapadnoj medicini je postala popularna pre samo nekoliko godina.

Plasman u Finale Za Najbolju Tehnološku Inovaciju

Uz podršku Fonda za inovacionu delatnost, kroz Program sufinansiranja inovacija, tim  farmaceuta i tehnologa je uspeo da završi proizvodnju Candberrol-a. Ovim su takođe uspeli da plasiraju svoje inovativno rešenje na svetsko tržište.

Polufinalista-za-Najbolju-Tehnološku-Inovaciju---Candberrol---Protiv-Kandide-u-Ustima-Phytonet-Tim-u-Laboratoriji

Ovaj čin je omogućio i plasman u finale za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji i Republici Srpskoj za 2021. godinu. U četvrtak, 25. novembra su održane onlajn tehničke recenzije inovacija, a pored Canberrol-a i Phytonet tima, u finale su takođe prošli i tim Beehold, Sova Hanter tim, tim Fuga, Farmbot, i Farmeri.

Finale, koje će se direktno prenositi iz studija RTS-a 24. decembra, odrediće pobednika titule za Najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji i Republici Srpskoj za 2021. godinu.

Candberrol – Prirodno Sredstvo Protiv Kandide u Ustima

Polufinalista-za-Najbolju-Tehnološku-Inovaciju---Candberrol---Protiv-Kandide-u-Ustima-Maqui-Bobica-na-Drvetu.jpg

Osnova Candberrol-a je baš ova čudesna maqui bobica koja sadrži veliki nivo antioksidanata. Po svojim svojstvima je čak 9 puta jača od godži bobica i 7 puta od akai bobica. Maqui bobica pozitivno utiče na kandidijazu zbog aktivinih delfinidina koji efikasno utiču u sprečavanju i lečenju kandide u ustima.

U istraživanju je korišćen standardizovani ekstrakt maqui bobice (Aristotelia chilensis) i uočeno je da ova bobica nema fungicidno dejstvo, već sprečava prelazak kandide iz neaktivne u aktivnu formu.

Kandida je gljivica koja je normalno prisutna u telu i čiji disbalans dovodi do pojave kandidijaze u ustima. Canberrol pomaže u vraćanju balansa u usnoj duplji i smanjuje rizik od ponovne infekcije.

Dr. Bojan Pavlović
Dr. Bojan Pavlović

I had a dynamic career that combined technical expertise and marketing skills in New Dietary Supplement Product Design and Development, New Business Development, In Licensing, Out Licensing and sales of Scientifically proven Dietary Supplements for the territory of southern and Eastern Europe. Actively involved in , Intellectual property management, Market Research and Designing and Execution of Business Plans, preparation of quality assurance documentation for R&D pharma projects, manufacturing and launching of new products.

Prijavite se na naš newsletter i preuzmite promo kod za 10% popusta na prvu kupovinu!

*