Švajcarski kvalitet
I inovacije

U saradnji sa lekarima i farmaceutima, naš cilj je da podatke iz naučnih i kliničkih ispitivanja pretočimo u koncept za inovativne proizvode. Za ovu svrhu mi smo formulisali širok izbor proizvoda koji su unikatni.

Naša kompanija – Nouvellune GmbH – iz Švajcarske
pokriva ceo lanac proizvodnje.
Od kupovine, proizvodnje, produkcije i distribucije, 
sve je u našim rukama:

Stručnjaci u svojim poljima

Naš interni tim doktora, farmaceuta i naučnika pristupa zdravstvenim problemima sa potpuno novom perspektivom.

Na osnovu dosadašnjih istraživanja, posvećujemo posebnu pažnju kompoziciji individualnih komponenata i tehničkom dizajnu naših proizvoda. Pažljiva kompozicija nam dozvoljava da iskoristimo najviše benefita individualnih sastojaka.

Sopstvena proizvodnja

Naše prostorije proizvodnje imaju ne samo ü odobrenje za regulaciju hrane, već takođe i üfarmaceutske sertifikate. Svi proizvodu se prave „in-house“ prema HACCP i GMP regulacijama. Ovi sertifikati su među najvišim standardima u industriji

Stojimo iza kvaliteta naših proizvoda i smatramo da je naša dužnost da kontrolišemo svaki korak u procesu proizvodnje.

Sopstvena nabavka

Kao proizvođači inovativnih proizvoda visokog kvaliteta, uvek obraćamo pažnju na kvalitet i poreklo individualnih sirovih materijala. Samo sertifikovani dobavljači iz Evrope i Amerike koji održavaju najviše standarde kvaliteta prema HACCP i GMP su uključeni u naš rigorozan proces selekcije.

U cilju da radimo što transparetnije moguće nabrajamo vam naše dobavljače.

Kvalitet počinje od sastojaka

Potvrda o kvalitetu

Svaka proizvedena jedinica je kontrolisana od strane našeg QC/QA sektora. Pored toga, svi naši proizvodi su dodatno testirani od strane spoljašnje laboratorije, radi najvišeg nivoa čistoće, bezbednosti i kvaliteta. Zdravlje i bezbednost naših kupaca nam je na prvom mestu, to je odgovornost koju želimo da ispunimo u potpunosti. Neke od sertifikata analiza možete videti i na slikama iznad.

Uspešni u svojoj misiji


Ponosimo smo na to što imamo priliku, već godinama unazad, da pomažemo našim kupcima da poboljšaju svoj kvalitet života našim proizvodima.

Mi verujemo u moć simbioze prirode i nauke!

Kontaktirajte nas


Da li imate pitanja?

Naši proizvodi su probudili Vaš interes i želite da saznate više o Nouvellune? Radujemo se Vašem pozivu! Naš servis tim uobičajno odgovara na Vaše zahteve u roku od nekoliko sati.

NAŠ BILTEN

Prijavi se za razne specijalne ponude i promocije

*